Mensen met nek- en schouderklachten gezocht voor onderzoek massagetherapie!

massageHeb je zelf al langer (minimaal 2 maanden) last van nek en schouderproblematiek?
Ervaar je pijn of spierpijn, stramheid/stijfheid, minder bewegingsvrijheid, tintelingen en/of dove gevoelens, ter hoogte van nek/schouders, bovenrug, armen en/of handen? Hinderen de klachten je op je werk, in je vrije tijd, in je slaap, in de dagelijkse dingen en lijkt het maar niet over te gaan? Of Is het een terugkerende klacht?

Voor mijn onderzoek- en afstudeeropdracht aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam (www.akademie.nl) ben ik op zoek naar mensen die al langere tijd last hebben van ongedefinieerde nek- en schouderklachten eventueel met uitstralende klachten naar de arm.

Mijn onderzoekstraject bestaat uit een intakegesprek en 4 sessies massagetherapie van anderhalf uur gedurende de maanden februari, maart en april 2015 en zoekt een antwoord op de vraag in hoeverre mijn rol als massagetherapeut ondersteunend kan werken in de behandeling van deze klachten.

Aangezien massagetherapie vanuit de holistische visie werkt en er van uit gaat dat alles in lichaam en geest in onderling verband staat met elkaar, zullen de sessies zeer persoonsgebonden zijn. Het onderzoek is gericht op jouw persoonlijke klacht en op jouw specifieke lichamelijke, geestelijke, sociale en emotionele omstandigheden. In de sessies kunnen we o.a. werken met bewegingstechnieken, stretching, thai yoga massage, deep tissue, ademhaling, oefeningen, onderliggend trauma in een spier of gewricht. We onderzoeken de ‘structuur’ van je lichaam: hoe sta je, hoe zit je, hoe loop je, hoe beweeg je, en kijken daarbij ook naar het grotere verband, waar komt de klacht oorspronkelijk vandaan en wat kan je zelf veranderen.

Praktische informatie
Kosten voor intake en 4 sessies:
4 x 20 euro = totaal 80 euro voor het hele behandeltraject.
Locatie sessies:
Centrum van Amsterdam, 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station
Terugkoppeling:
Na elke sessie vraag ik je of je een vragenlijst wilt invullen en een korte evaluatie wilt schrijven over de sessie.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen aan het onderzoek of ken je iemand met deze klachten, dan hoor ik graag van je!

Mirjam Visser
mirjamvisser.com
shakti@mirjamvisser.com

 

Geef een reactie

Comments are closed.